понеділок, 30 листопада 2020 р.

G Suit For Eduсation

  
 
G Suit For Eduсation
 - це пакет спеціалізованого хмарного програмного забезпечення, інструментів для спільної роботи та дистанційного навчання від компанії Google.

    

Основна складова пакету - система управління навчанням Google Classroom, яка дозволяє створювати навчальні класи, оцінювати завдання, надавати учням зворотній зв'язок, публікувати оголошення і поширювати навчальні матеріали. Викладач може бачити, хто виконав завдання, а хто ще продовжує над ним працювати, а також читати питання і коментарі учнів.


    Важливо, що для користувачів G Suit For Eduсation пошукова система Google не використовує жодної особистої інформації учня або викладача для націлювання рекламних оголошень.



    Google виконує оновлення бренду. Його пакет G Suite перейменовано на Google Workspace, і логотипи основних програм змінюються разом із ним. Google Workspace оновлює весь набір програм G Suite, включаючи Gmail, Документи та таблиці Google, Google Meet, Календар і Диск.

 


    Надання  можливостей опанувати навички з організації дистанційного навчання з використанням сучасних цифрових інструментів є сьогодні одним із наших ключових пріоритетів. Вдячні МОН та Google Україна, а також представникам IT-спільноти за активну співпрацю у цьому напрямі. І ось результат!👉 

https://docs.google.com/presentation/d/1KtBfP7w15gCpn913nY6e88pmTeSw2gjoxXkQtai4w1k/edit#slide=id.gadc28ec5f6_0_0






 

Немає коментарів:

Дописати коментар